Lia,Unset, 2485 Rendalen

Rendalen Fjellridning


Tlf: 416 05 661

 

 

Om oss

Rendalen Fjellridning holder til på Unset i Rendalen.  Den drives av Berit Grindflek og Rune Granås. Virksomheten har åpent hele året.  Fra juni til september tilbys det fjellridning/turridning fra halvdags- til firedagers turer samt weekendturer. Rendalen Fjellridning har 4 uker med rideleir og ungdomsleir i sommerferien. Fra oktober til mai arrangeres ridekurs samt tilbud på kanefart i vintermånedene. Bedriften er også en godkjent "Inn på tunet" bedrift.

Hjemme på gården Lia på Unset er det til sammen 28 hester med hovedvekt på Islandshester. I tillegg er det noen fjordhester og dølahester, samt shetlandsponnie, sportsponni og Oldenburger.  Det drives litt med avl og salg av ferdig temte hester i tilegg til ridevirksomheten.

Virksomheten på sommeren foregår hovedsakelig i Rendalen Østfjell, med Klettsetra som hovedbase. Seter på Klettsetra fikk Berit og Rune kjøpt høsten 2011 og sommeren 2012 var den første sesongen der. Setertunet er restaurert med nye og gamle hus og i dag kan Rendalen Fjellridning tilby overnatting i 3 forskjellige utleieenheter. Disse brukes i forbindelse med turarrangementer men det er også fullt mulig å leie kun husvære. Husene er utstyrt med komfyr, kjøleskap, solcelle og det en trenger av kjøkkenutstyr.

| Hjem | Kontakt oss | Til toppen av siden |

 © 2012  Rendalen Fjellridning, Lia, Unset, 2485 RENDALEN | Mob: (+47) 41 60 56 61
NB! Kopiering av bilder er ikke tillatt med mindre det er hentet inn tillatelse på forhånd