Skip to main content

Opplev fantastiske Rendalen fra hesteryggen!

En helg fylt med gode opplevelser som passer godt for nybegynnere og erfarne ryttere! Vi tilbyr pakker med overnatting, guidede rideturer, frokost, lunsj og middag inkludert.

Weekendturer

Disse turene passer godt for både nybegynnere og erfarne ryttere. Vi møtes fredag kveld og spiser en fin middag sammen på Klettsetra i Unset i Rendalen. Lørdag og søndag starter med en god frokost før vi henter hestene og klargjør dem for ridetur. Hestene er utstyrt med salvesker, slik at du har mulighet til å ta med deg vannflaske, matpakke og mobil eller kamera. Rideturen varer i cirka 5 timer, og vi tar en lunsjpause underveis. Middag lørdag kveld er også inkludert i pakken.

Priser

Weekend-tur = 4.200 NOK

(Overnatting og mat er inkludert i prisen.)
Klikk her for å lese våre generelle vilkår og praktisk informasjon.

Weekendturer denne sesongen

28.06.-30.06

26.-28.juli

9.-11.august

23.-25.august  FULLT

3 dagers tur

26.-28.juli

9.-11.august

Interessert?

3-4-dagers tur

En uforglemmelig miniferie.

Alle turene går i de uberørte og vakre Rendalsfjellene, og passer for familier, vennegjenger, enslige, erfarne og de med mindre rideerfaring.
Vi overnatter på setrer og i hytter på setervollen på Klettsetra, og alle måltider er inkludert i prisen. Hestene er utstyrt med salvesker, slik at du har mulighet til å ta med deg vannflaske, matpakke og mobil eller kamera. Rideturen varer i cirka 5 timer, og vi tar en lunsjpause underveis.
Disse turene arrangeres også utenom oppsatte datoer for grupper med minimum 6 deltakere.

Priser

2-dagers tur = 3.700 NOK
3-dagers tur = 4.900 NOK
4-dagers tur = 5.900 NOK

(Overnatting og mat er inkludert i prisen.)
Klikk her for å lese våre generelle vilkår og praktisk informasjon.

Weekendturer denne sesongen

Oppdaterte datoer for disse turene kommer snart.
Interessert?

Om Rendalen Fjellridning

Siden 1996 har vi tilbudt minnerike hesteopplevelser for liten og stor. Vi er stolte over å kunne bruke hele gårdens og setras ressurser, og driver med hest og sau hele året. Rendalen er på sitt aller vakreste gjennom sommeren og mot høsten, og mellom juni og september tilbyr vi rideleir og turer for hesteglade mennesker. Les mer om oss, hestene og gårdsdriften her.

Ta kontakt