Bilde fra hesteryggen

Opplev fantastiske Rendalen fra hesteryggen!

En helg fylt med gode opplevelser som passer godt for nybegynnere og erfarne ryttere! Vi tilbyr pakker med overnatting, guidede rideturer, frokost, lunsj og middag inkludert.

Weekendturer

Disse turene passer godt for både nybegynnere og erfarne ryttere. Vi møtes fredag kveld og spiser en fin middag sammen på Klettsetra i Unset i Rendalen. Lørdag og søndag starter med en god frokost før vi henter hestene og klargjør dem for ridetur. Hestene er utstyrt med salvesker, slik at du har mulighet til å ta med deg vannflaske, matpakke og mobil eller kamera. Rideturen varer i cirka 5 timer, og vi tar en lunsjpause underveis. Middag lørdag kveld er også inkludert i pakken.

Priser

Weekend-tur
4.100 NOK

Weekendturer denne sesongen

Oppdaterte datoer for disse turene kommer snart.

Hester i vannet

3-4-dagers tur

En uforglemmelig miniferie.

Alle turene går i de uberørte og vakre Rendalsfjellene, og passer for familier, vennegjenger, enslige, erfarne og de med mindre rideerfaring.
Vi overnatter på setrer og i hytter på setervollen på Klettsetra, og alle måltider er inkludert i prisen. Hestene er utstyrt med salvesker, slik at du har mulighet til å ta med deg vannflaske, matpakke og mobil eller kamera. Rideturen varer i cirka 5 timer, og vi tar en lunsjpause underveis.

Disse turene arrangeres også utenom oppsatte datoer for grupper med minimum 6 deltakere.

Priser

2-dagers tur
3-dagers tur
4-dagers tur
3.700 NOK
4.600 NOK
5.500 NOK

Planlagte datoer

Oppdaterte datoer for disse turene kommer snart.